Lidt om bryllupsfotografering i Holstebro

Bryllupsfotografering i Holstebro – Vi er to entusiastiske fotografer, der betragter hver opgave med friske øjne og ser nye vinkler. I vores verden er to opgaver aldrig ens. Hver enkelt opgave udføres, med en personlig indgangsvinkel, hvor der tages højde for, den enkelte kundes individuelle ønsker og forventninger til det færdige resultat. Mindeværdige fotos og video til bryllupper og konfirmationer, som også er spændende og dejlige at se på om 10 år.

Læs mere om vores tilgang til bryllupsfoto i Holstebro her.

Det gode resultat afhænger af en række faktorer

Det gode resultat afhænger af en række faktorer som vi som professionele bryllupsfotografer har stor erfaring med. På bryllupsdagen handler det om at fange alle de små og store øjeblikke, som gør lige netop Jeres dag, helt speciel: Et forelsket blik, det lille smil, den store festlighed og det stille øjeblik. Øjeblikke der er med til at gøre disse billeder til de dejligste minder. Minder, som I har resten af livet.

Art of making photo

Vi tilbyder fotografering af Bryllup, Konfirmation, Barnedåb, Fødselsdag, Jubilæum, Portræt, Familie, Dyr, Produkter m.v.

Med vores store bryllupspakke, som starter ved frisøren og frem til brudevalsen, bliver Jeres vigtigste dag foreviget af 2 fotografer. Pakken indeholder bl.a. billeder af:

~ Bruden hos frisøren, makeup, brudekjole/sko
~ Gommen binder slips, sammen med bedste venner
~ Alle gæster i kirken
~ Brudens ankomst til kirken, entre
~ Gommen venter ved alteret
~ Vielsen (hvis tilladt)
~ Rispåkastning, evt. gruppebillede foran kirken
~ Bryllupsbilleder on-location efter Jeres valg
~ Borddækning, maden, sange/skjulere, gaver
~ Stemning under festen, taler, dans

Læs mere om bryllupsplanlægning her.

Få lavet en flot bryllupsreportage ved kirken og efterfølgende bryllupsportrætter på en lokation

Få lavet en flot bryllupsreportage ved kirken og efterfølgende bryllupsportrætter på en lokation efter jeres valg. Ved at vælge mig som jeres bryllupsfotograf, får I lavet en flot og professionel bryllupsfotografering i en hyggelig og behagelig atmosfære. Det er vigtigt at være i rigtig god tid og så snart I har fundet datoen for vielsen så bestil jeres bryllupsfotograf.

 

%d bloggers like this: