Internettet har mange muligheder, nærmest uanede muligheder. Jeg bruger selv en billedbank på nettet, og sender fotos og tegninger til print via nettet. Jeg synes ofte, at priserne er billigere, og kvaliteten er lige så god, som hvis jeg går ned i en fysisk butik. Det bedste er dog, at jeg har mine digitale billeder på print hurtigere ,end hvis jeg går til en fysisk butik, fordi ordren går direkte til leverandøren.

fotos i photoshop

Jeg har selv eksperimenteret i salg af tegninger online, hvor jeg har bearbejdet mine egne fotos i photoshop, og lavet lækre plakater. I en lille webshop bygget på en gratis blog, har jeg lavet mit set up af salg af tegninger online  lavet af digitale billeder. Jeg til byder også, at lave kollager ud fra folks egne billeder, mod en timebaseret løn, da det kan være et stort arbejde at lave en flot kollage. Jeg laver kun noget, der ser ordentligt ud ellers lader jeg hellerer være.

Alle min egne fotos har jeg opbevaret i en billedbank, og på en ekstern harddisk, da der ligger utrolig mange timers arbejde i de tegninger. Da jeg skulle giftes med min kone, lavede jeg en lang plakat over hele vores liv sammen, fra vi var små babyer og til vores liv startede sammen. Alle vores rejser og sidenhen børn osv. plakaten sendte jeg som tegninger til print og fik den indrammet hos en professionel. Plakaten er 30 cm høj og 120 cm lang, og resultatet blev helt vildt godt. Og min kone blev meget rørt, da jeg gav hende den. Og det er jo det, der er meningen med en morgengave.

Læs også:

%d bloggers like this: